Nieuws en verhalen

18 januari, 2016

De afwas met een lach!

De afwas met een lach!

Een ieder die wel eens een bezoekje brengt aan In de Roos aan de Zuiderparkweg kent haar ongetwijfeld; Marly! Sinds jaar en dag facilitair medewerker en vaste kracht van onze locatie in ’s-Hertogenbosch Zuid.

Lekker allround inzetbaar, en lekker allround waarneembaar! Dan weer met een schaterende lach, dan weer met een donderende preek, maar altijd met haar emotie aan de oppervlakte en haar handen uit de mouwen.

Haar volume verraadt vaak waar ze is, maar ook op de gok vindt u haar waarschijnlijk in de ‘spoel’. Marly besteedt namelijk veel van haar tijd aan de afwas van In de Roos. Een ondankbare taak – de vieze vaat blijft maar komen – waar haar collega’s in het café en op zalen haar heel dankbaar voor zijn.

Daarnaast helpt Marly ook graag mee in de schoonmaak van het hele gebouw. Zij is dus (deels) verantwoordelijk voor alles waarvan u terecht verwacht dat het schoon en fris is!

En wat denkt u van onze andere medewerkers facilitair? Bastian en Leroy beheren de vaatwasser in De Raadskelder, Hanneke en Mariëlle bij In de Roos Zaltbommel. Zonder hen zouden de borden en pannen tot aan het plafond gestapeld staan…Hulde!

Leonie werkt nu bij de Raadskelder

“Ik werkte drie jaar met veel plezier bij In de Roos Zaltbommel. Daar deed ik kassawerk en bediende gasten. Op het laatst deed ook de zalen erbij, wat ik ook heel leuk vond.

Ik ben begonnen in 2009 bij In de Roos ’s-Hertogenbosch. Nu werk ik in de Raadskelder. Die ligt midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch, onder het gemeentehuis, naast de V&D. Dat is veel dichterbij dan Zaltbommel, ik woon namelijk in Berlicum. In de zomer kan ik dan met de scooter naar mijn werk.

Ik kan goed rekenen en dat is aan de kassa heel handig, ben behulpzaam en ook klantvriendelijk. Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten bij De Raadskelder in Den Bosch”