Nieuws en verhalen

24 november, 2015

In de Roos levert topprestatie bij 6-kamp in Zaltbommel

Ieder jaar vindt er aan het eind van de zomer in het centrum van Zaltbommel de ‘Bommelweek’ plaats. veel activiteiten en evenementen voor inwoners en bezoekers, georganiseerd door de Ondernemersvereniging.

Traditioneel is dit een bruisende week, maar met het mooie weer van dit jaar was het natuurlijk extra druk én gezellig. In de Roos zette zijn beste beentje voor tijdens de braderie met een speciale avondkaart, maar ook door de deelname van ons eigen superteam aan de zeskamp. Hartstikke fanatiek deden Mariëlle, Sam, Jasper en Eva mee aan alle onderdelen. Ze vormden een team samen met André en Mitchell Brands (van Brands Verlichting).

Naast een fantastische tweede plaats leverde de deelname een mooie kennismaking op met de andere teams. Dit vinden wij heel belangrijk omdat wij graag wat meer bekendheid en vooral ook coöperatie verkrijgen in Zaltbommel en omstreken. Al met al een dubbel geslaagde middag dus!

Volgend jaar doen we zeker weer mee, komt u ons dan aanmoedigen zodat wij een serieuze gooi naar de eerste plaats kunnen doen?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.