Leren en werken

Mogelijkheden

Wilt u meer weten?

Stel je voor: jij loopt met een dienblad vol glazen naar een tafeltje. Je vraagt wie er rode wijn heeft besteld. In de horeca maak je het mensen naar de zin. Dat doe je op zo’n manier dat je zelf ook veel plezier hebt.

In de Roos heeft twee lunchcafés: een in ’s-Hertogenbosch op de Markt en een in het centrum van Zaltbommel. Iedereen is er welkom: voor een kop koffie, een hapje of een drankje. Voor een uitgebreide lunch. Bij In de Roos en de Raadskelder worden ook zalen verhuurd. Voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten, voor bruiloften of andere feestelijkheden.

In de Roos geeft als erkend leerbedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Het is een plek waar je kunt laten zien wat je waard bent en waar je andere mensen ontmoet.

Er zijn medewerkers die bij In de Roos een functie hebben die ze jarenlang met veel plezier uitvoeren. Anderen willen na verloop van tijd een volgende stap maken om te werken en leren bij een ander (horeca-)bedrijf. Jouw mogelijkheden en wensen staan centraal in de afspraken die wij maken. Die afspraken leggen wij vast in het ondersteuningsplan.

Interesse?

We zoeken mensen die

  • Graag de handen uit de mouwen steken
  • Het leuk vinden om met mensen om te gaan
  • Goed kunnen samenwerken met collega’s
  • Leergierig zijn
  • Kunnen omgaan met drukke en rustige periodes
  • Het niet erg vinden om op onregelmatige tijden te werken, ook ’s avonds en op zaterdag
  • In het team passen

Let op!

Om te werken en leren bij In de Roos/Raadskelder heb je in veel gevallen een beschikking of geldige indicatie dagbesteding nodig. Heb je daar vragen over? Bel met Petra van Meerwijk van Cello Cliëntenservice, 088 345 11 11. Een mail sturen kan ook: pvanmeerwijk@cello-zorg.nl

Print Friendly, PDF & Email