Werken bij In de Roos

Mogelijkheden

Wil je meer weten?

Er zijn medewerkers die bij In de Roos een functie hebben die ze jarenlang met veel plezier uitvoeren. Anderen willen na verloop van tijd een volgende stap maken om te werken en leren bij een ander (horeca-)bedrijf.

Jouw mogelijkheden en wensen staan centraal in de afspraken die wij maken. Die afspraken leggen wij vast in het ondersteuningsplan.

Je kunt verschillend werk doen. Wij hebben medewerkers nodig voor de bediening, bar, kassa, keuken en huishoudelijk werk. 
Moet je nog wennen aan al die drukte van een horecabedrijf? Dan kun je aan de slag in de bakkerij en voorbereidingskeuken, daar is het een stuk rustiger!
Voor alle functies geldt dat je wat wilt leren, graag de handen uit de mouwen steekt en in het team past. En je begrijpt dat hygiëne en er verzorgd uitzien bij dit vak horen.

Als je in de bediening, achter de bar of achter de kassa wilt werken, is het belangrijk dat je

  • graag met mensen omgaat en het leuk vindt om voor ze te zorgen
  • goed kunt samenwerken
  • kunt omgaan met drukke en rustige perioden
  • het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken, ook ’s avonds en op zaterdag
  • het niet erg vindt als het soms druk is en je daardoor later pauze kunt nemen.

Als je in de keuken van In de Roos of de Raadskelder wilt werken

  • vind je het leuk om broodjes, taarten, salades te maken voor het lunchcafé en het zalenverhuurcentrum
  • vind je het fijn om je werk alleen te kunnen doen, maar vind je het wel goed als anderen je af en toe komen helpen.
  • krijg je van je begeleider duidelijke recepten, zodat je precies weet wat je moet doen.

Afhankelijk van je functie of van je werkplek, moet je soms op zaterdag werken of door de week op een avond. Daarom maakt jouw begeleider een overzichtelijk rooster, waarop je per dag kan zien wanneer jouw werkdag begint en eindigt.

Print Friendly, PDF & Email