High tea & Baby shower In de Roos Zaltbommel

Mogelijkheden

Wilt u meer weten?

De uitgebreide High tea van In de Roos is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenheid, maar ook gewoon als u zichzelf eens wilt verwennen.


We serveren deze uitgebreide thee vanaf 14.00 uur. Wel van tevoren reserveren! U kunt zich dan alvast verheugen op een middag vol heerlijke zoete en hartige hapjes zoals taartjes, cake, quiche en sandwiches, geserveerd bij een kopje verse thee. Het geheel wordt geserveerd op mooie etagères.

De kosten voor de High tea bij In de Roos Zaltbommel zijn € 19,50 per persoon. Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar vragen wij 13,50 pp om lekker te kunnen genieten.

Combineer je baby shower met onze uitgebreide high tea, een leuk feestje voor de mommy to be!


De baby shower is een verrassing voor de moeder in spé en wordt vaak georganiseerd door haar familie of vrienden. Tijdens de baby shower wordt ze nog even extra verwend met cadeautjes voor als de baby er is. Bij een baby shower high tea arrangement met een grotere groep zit u in een van onze authentieke zalen en zorgen wij voor de speciale aankleding. De tafel wordt gedekt in de kleur roze of lichtblauw en boven de tafel hangen ballonnen in dezelfde kleur. Ook de high tea zelf is themagericht, zoals bijvoorbeeld cupcakes met babyversiering. Kortom, dit arrangement staat voor een paar uur gezellig babbelen, eten en drinken.

De kosten voor de baby shower bij In de Roos Zaltbommel zijn €  23,50 per persoon.

Print Friendly, PDF & Email